• Email: info@islamboekenfonds.nl
  • Phone:+31 (0) 6 86 05 92 33

Boekjes voor niet-moslims.

IBF on Tour door Nederland

In de huidige samenleving is het erg belangrijk, en vrijwel door de invloed van de media, noodzakelijk geworden om bij te dragen aan de juiste toegang tot betrouwbare bronnen van islamitische informatie. IBF vindt deze kennisdeling belangrijk voor zowel moslims als niet-moslims. Bij dit project delen wij in verschillende steden op straat gratis boekjes uit aan niet-moslims die hier belangstelling voor hebben. Hierin staat beknopte en zuivere informatie over de islam. Wellicht zullen zij naar aanleiding hiervan openstaan voor meer informatie en bekeren tot de islam.

Quran Experiment

Wij zijn de straat opgegaan om mensen te laten luisteren naar de Quran. Dit is al vaker door andere mensen gedaan, alleen hebben wij de mensen ook een gratis pocketversie van de vertaling van de interpretaties van de Quran meegegeven.

Koningsdag

Koningsdag was een uitgelezen moment voor vele mensen om te feesten en handel te drijven. Maar het IBF en haar vrijwilligers kozen ervoor om op die dag de menigte op te roepen naar de Koning der koningen.

IBF on tour in colombia

Voor een Da3wah project is het IBF actief geweest in Colombia. De mensen hadden hier de behoefte aan en waren blij met ons initiatief.

IBF on tour in Leeuwarden

Wij zijn naar Leeuwarden te gaan om de laatste boekjes uit te delen. De mensen waren heel open en gingen ook met ons in gesprek.

Op bezoek bij mevrouw Truus

Wij zijn op bezoek gegaan bij mevrouw Truus, naar aanleiding van een belletje van haar oude buurvrouw(moslima). Wij hebben met haar gesproken en zij staat heel erg open voor de Islaam.